Lappilaiset hoidot

Lappilaisissa hoidoissa käytämme paikallisia yrttiöljyjä ja hoitotuotteita, jotka ammentavat voimansa Lapin vahvasta luonnosta. Nauti olostasi hoitajiemme osaavissa käsissä.

Lappilaiset erikoishoidot

 DSC_0144

Lappilainen yrttiöljyhieronta 60 min 82 €
Kokonaisvaltaisesti rentouttava hieronta tehdään lämmitetyllä lappilaisella katajaa, mesiangervoa ja siankärsämöä sisältävällä öljyllä. Halutessasi tehdään aluksi ihon kuivaharjaus uudistamaan ihoa ja tehostamaan öljyn imeytymistä. Hieronta ja öljy lievittävät lihas- ja nivelkipua. Täyttä nautintoa!

Kuumakivihieronta 60 min 82 €                                      
Lämpimällä öljyllä ja kuumilla kivillä tehdään koko vartalon rentoutushoito. Kuumat luonnonkivet rentouttavat ja luovuttavat tasaisesti lämpöä keholle. Lopuksi niska ja pää käsitellään lappilaisilla lumikvartseilla, jaspiksilla ja ametisteilla. 

Turvekasvohoito 45 min 55 €
Lapin hoitoturpeella tehtävä kasvohoito puhdistaa ja ravitsee ihoa. Luonnollisen rakenteensa ansiosta se jättää ihon unelmapehmeäksi. Alkupuhdistus ja kosteuttava voide täydentävät hoidon. Puhdistaa ja kirkastaa kasvot hellävaraisesti ärsyttämättä ihoa – sopii ennen juhlaa.

Lapin Lumo 1h 45 min 133 €                
Lappilaisuutta ja yrttien voimaa. Nautinnollinen hoitokokonaisuus ammentaa tehonsa Lapin kasveista ja vanhoista perinteistä. Shamaanirummuilla tehtävä alkurentoutus vie sinut hyvän olon alkulähteille. Koko kehon hieronta tehdään lämpimällä Lapin voimayrttejä sisältävällä yrttiöljyllä. Energisoiva hunaja-kasvohoito. Lopuksi tarjoilemme lämpimän Energia –terveysjuoman.

Laatuaika Levillä 1 h 30 min 123 €
Lappilaiset hyvää tekevät elementit. Energia- tervetulomalja. Kuuma- kivihieronta laavakivillä ja Lapin kivillä mm. lumikvartseilla, joissa on ikiaikojen voima ja energia. Kasvot hoidetaan kevyesti kuorivalla ja runsaasti ravinteita sisältävällä lappilaisella hoitoturpeella ja hunajalla.


Varaukset viimeistään vuorokautta aiemmin sales@hulluporo.fi / 016-6510500. Minimi 4 hoitoa toteutetaan Tonttulassa. Yksittäiset hoidot tehdään Relax Centerissä Levin keskustassa.