x

Varaa majoitus

x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Juhlapalvelut Tonttulassa

Tonttulan Elämyskylä sopii kaikenlaisten juhlien pitopaikaksi. Sisätiloissa voidaan viettää ikimuistoisia hetkiä ympäri vuoden.

Juhlapalvelut Tonttulassa

Tonttulan Elämykylän pihapiiri on kuin satukirjasta, sen maalaisromanttinen tunnelma upeine yksityiskohtineen on kuin täydellisen päivän näyttämö

Tonttulan Elämyskylä sopii kaikenlaisten juhlien pitopaikaksi. Sisätiloissa voidaan viettää ikimuistoisia hetkiä ympäri vuoden ja kesäaikaan pihapiiri tarjoaa lisätilaa isollekin porukalle Lapin auringon alla.

Juhlia varten Tonttulan tai hotellin sali voidaan koristella halutun teeman mukaisesti. Varsinkin häiden viettoon Tonttulan Elämyskylä on onnen omiaan. Vihkiminen voidaan suorittaa pihan pienessä kappelissa, Revontulikodassa tai salissa. Häävieraat majoittuvat mukavasti Taivaanvalkeiden hotellihuoneissa ja hääpari viettää yhteisen yönsä viehättävässä rantariihessä takkatulen loimussa. Myös syntymäpäivät ja sukujuhlat on ilo viettää Tonttulassa ja hotellin rakennuksessa.

Tonttulan Elämyskylä tarjoaa upean ympäristön unelmien häiden viettoon

Tonttulan Elämykylän pihapiiri on kuin satukirjasta, sen maalaisromanttinen tunnelma upeine yksityiskohtineen on kuin näyttämö, täydellinen näyttämö teidän yhteisen elämänne ensimmäiseen päivään.

Kesäaikaan Lapin yötön yö lumoaa häävieraat ja Könkään kylän kauniin vehreä maisema tekee vaikutuksen jokaiseen. Tuolloin juhlaa voidaan viettää sisätilojen lisäksi ulkosalla.

Tonttulan Elämyskylässä päivät ovat värikkäitä ja vaihtelevia ja vuoden harmaimmassakin hetkessä on ripaus runollisuutta. Täällä elää satu ja rakkaus.

Ikimuistoiset puitteet hääjuhlan vietolle

Talvella taivaan tulet tanssivat Tonttulan yllä. Ounasjoki on peittynyt jääkannen alle. Maisemaa verhoaa valkoinen huntu. Täällä rikkumattoman rauhan keskellä, sijaitsee pieni temppeli. Se on todistanut jo monen onnellisen parin avioliiton alkumetrejä.

Käytössä on Tonttulan 300-paikkainen ravintola, ainutlaatuinen Revontulikota avotulineen. Taivaanvalkeiden tunnelmallinen pääsali on tarjonnut ikimuistoiset puitteet hääjuhlan vietolle ja yksilölliset hotellihuoneet ovat majoittaneet häävieraat pehmoisiin peteihin.

Häämenu suunnitellaan hääparille sopivaksi osaavien kokkiemme johdolla. Tutustu Tonttulan monipuolisiin palveluihin, kun etsinnässä on elämän suurten päätösten näyttämö.

Voimaannuttava ilmapiiri

Tonttulan ja Taivaanvalkeat toimivat myös retriittikeskuksena. Ota yhteyttä myyntipalveluumme, jos etsit täydellistä retriittipaikkaa. Retriittiin voidaan yhdistää mm. joogaa, ruuanlaittoa, vaellusta, rentoutusta, workshopeja.

Hotellin sali

Tunnelmallisen pirttisalin sydän on suuri leivinuuni. Sali soveltuu erinomaisesti kokous- ja juhlakäyttöön. Pitkän pöydän ääressä syntyy suuria päätöksiä ja oleskelutilat inspiroivat workshopeja.

Kokouksen oheisohjelmalle ympäristö tarjoaa valtavasti vaihtoehtoja.