Varaa majoitus

Kahvila & Ravintola Tonttula

Avoinna päivittäin klo 10.00 – 16.00

Kahvila & Ravintola Tonttula

Avoinna päivittäin klo 10.00 – 16.00

Tonttulassa on ikuinen joulu. Sen huomaa heti astuttuaan sisään Tonttulan päärakennukseen. Nähtävää on niin paljon, ettei tulija osaa heti päättää mihin katseensa kohdistaisi. Ensimmäistä kertaa vierailevat jäävät oven suuhun hämmästelemään ja huokaisevat ihastuksesta. Yhdellä seinällä kiikkuu tonttuja, toista koristavat upeat raanut.

Pistäydy kahvilassa

Pitkiä pöytiä peittävät kekseliäästi räsymatot. Pelkästään päärakennuksessa voi viettää tovin ja herkutella samalla keittiön antimilla.

Emäntä on laittanut kahvipöydän koreaksi ja keittänyt suuren kattilan lämmittävää keittoa.

Kyllä kelpaa keväthangilla hiihtävän tai kelkkailevan poiketa pirttiin.

Avoinna päivittäin klo 10.00 – 16.00

Erinomainen paikka lounas- ja illallisryhmille

Tonttulan kivitakassa loimuava tuli ja kiireetön ilmapiiri tarjoavat erinomaiset puitteet ryhmien lounas- ja illallistilaisuuksiin.

Taivaalliset pidot

Ravintolan erikoisuus Taivaalliset Pidot tarjoillaan pitkiltä puulankuilta eikä lappilaisuudesta ja herkkujen määrästä todellakaan pihistellä.

Helppo saapua kulkupelillä kuin kulkupelillä

Tonttula sijaitsee lähellä Leviä, sinne on saman verran matkaa kuin Levin keskustasta Etelärinteille.

Kesällä matka taittuu mukavasti polkupyörällä, ja talvella hiihtoladut johdattavat Tonttulaan taukokahville. Keväällä pääset perille myös hiihtäen tai kelkkaillen pitkin aurinkoista Ounasjoen jäätä. Kelkkareittikin tulee aivan pihaan asti.

Tonttulan vintti

Tonttulan yläkerta on suuri, 300m2 joka on todella hyvin muunneltavissa. Tonttulan vintti oiva paikka vaikkapa teatterina tai tanssienpitopaikkana.