x

Varaa majoitus

x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Taustavoimaa - Aurora Pyramidit

Taustatarina miten syntyivät Aurora Pyramidit Tonttulan Elämyskylään

Taustatarina miten syntyivät Aurora Pyramidit Tonttulan Elämyskylään

Taustavoimaa

Tonttulan Piilon väki oli iloissaan. Matkailijat monista maista tulivat heidän vieraikseen tervehtimään Tonttulan väkeä ja löytämään oman Sisäisen Tonttunsa.

Tonttulan väki kuitenkin huomasi, että moni matkalaisista oli väsynyt ja uupunut maailmanmenoon ja omiin kiireisiinsä. Vaikka vieraat olivat lomalla, värähtelivät heidän energiansa voimattomina ja Ämmin kristallisauvan loisteeseen tuli tämän tästä särähtelyä.

”Ihmiset ovat liian väsyneitä”, Ämmi sanoi Keltanuttuiselle Tontulle ja Touhutytölle eräänä päivänä, kun sauva oli rätissyt tavallista useammin. ”Meidän täytyy mennä kysymään neuvoa Seitakiveltä. ”

Niin he lähtivät tapaamaan viisasta Seitakiveä, jonka Ukko-Ylijumala oli lähettänyt tuhat vuotta sitten Lapin maahan vartioimaan ihmisten ja muitten elollisten rauhaa ja sopusointua.

Seitakiven ovi narahti ja sen vanhat kiviseinät kumahtelivat, kun Ämmi Tietäjätonttu iski ryhmyistä kristallisauvaansa kolme kertaa maahan ja kysyi kysymyksensä.

Seitakivi ei aikaillut vastauksessaan: ”Olen odottanut tuloanne. Kerronpa teille jotain alkuvoimasta, jota ihmiset tarvitsevat voidakseen elää vahvoina ja elämänvoimaisina.
Meitä pyhiä kiviä on ympäri maailmaa. Minut lähetettiin tänne tuhat vuotta sitten. Mutta ihmisten maailmassa on meitä muitakin, serkkujani, joiden tehtävänä on tuoda rauhaa ja sopusointua sille eläväisten kansalle, joka kuhunkin paikkaan on kotinsa rakentanut.

Tuhansia tuhansia vuosia sitten auringonjumala lähetti erityistä voimaa sisältävän kiven kauas kuumaan maahan takaamaan mielenrauhaa faaraoilleen ja kansalleen. Se sai nimen Kheopsin pyramidi. Edelleenkin se on maailman mahtavin ja suurin rakennus.

”Miten kaukana oleva suuri pyramidi voi auttaa meidän vieraitamme, jotka vaeltavat kylässämme voipuneina?” ihmetteli Keltanuttuinen Tonttu.

Seitakivi suuntasi sanansa Touhutytölle: ” Pyramidin muoto on universumin voimakkain muoto. Se kätkee sisälleen voimavirtauksia ja alkuvoimaa, mitä mikään muu muoto maailmassa ei tarjoa.
Voit valjastaa tuon mahtavan alkuvoiman käyttöön täällä, Tonttulassa.

Rakenna vieraillenne pyramideja, joissa he voivat levähtää ja kerätä yön aikana kaiken sen alkuvoiman, minkä Lapin taivas, sen pohjoiset tähdet ja pyramidien alkuvoima heille tarjoaa.”

Seitakivi muistutti vielä Ämmiä siitä, että tämän pitäisi kertoa Tonttulan väelle kaikista niistä ikiaikaisista voimamahdeista, jotka Tonttulasta löytyivät. Niistä kaikista, joita pyhien kivien toimesta oli lahjoitettu ihmisille voiman ja sopusoinnun takaamiseksi.

Seitakivi vaikeni humisten. Ämmi kääntyi katsomaan Keltanuttuista Tonttua ja Touhutyttöä: ”Tulkaa kanssani Tietäjän taloon, minulle on teille kerrottavaa.

Tietäjäntalon hartaassa hämärässä Ämmi Tietäjätonttu viittasi vieraansa istumaan ja kopautti sauvaansa, jonka kristalli kirkastui silmiäsärkevän säihkyväksi kunnes himmensi hehkuaan.

”Jaan nyt tietoni näistä universaaleista voimista, jotka meillä Tonttulassa ovat melko nuoria, vain tuhatvuotisia, mutta jotka ovat maailmalla olleet jo paljon paljon pidempään.

Näitä voimia löydätte eri muodoissaan aina sieltä, missä pyhät kivetkin sijaitsevat. Egyptistä, vanhasta Sumerien maasta ja Mayojen asuinalueilta aina Stonehenge -kivien salaisuuksiin saakka.”

Keltanuttuinen Tonttu kiehnasi malttamattomana Touhutytön vieressä. Touhutyttö puristi lempeästi ystävänsä kättä rauhoittaakseen tätä kuuntelemaan mitä Ämmillä oli sanottavaa.

”Kaikilla pyhillä kivillä on omat vartijansa. Pyramideilla se on sfinksi, jolla on leijonan ruumis ja faaraon pää. Se on vahva ja luotettava eläin, jota pidetään pyhänä ja palvottuna, meillä Tonttulassa se on…”

”Karhutuoli!”, hihkaisi Keltanuttuinen Tonttu innoissaan. Ämmi nyökkäsi hyväksyvästi.

”Maailmalla on myös viisauksien kirjoja, pyramidien maassa sen nimi oli Luvut päiväsaikaan etenemisestä. Siitä löytyvät kaikki pyramidien maassa tarvittavat rituaalit ja loitsut. Meiltä se löytyy täältä”, Ämmi viittasi Tietäjäntalon nurkkaan ja tonttutyttö ja Touhutyttö kiljaisivat kuin yhdestä suusta:”Tonttujen Viisauksien kirja!”

Ämmi nyökkäsi hyvillään ja kopautti sauvaansa maahan kerran ja nosti sen sitten ilmaan tonttutytön ja Touhutytön innosta loistavien kasvojen eteen: ”Pyramidien maassa faaraoiden paimensauva oli se voimajohdin, johon alkuvoima virtasi. Sauva antoi kantajalleen valtaa ohjata kansaansa oikeaan suuntaan.”

”Ämmin kristallisauva!”, tonttutyttö sanoi silmät loistaen.

Ämmi osoitti toisella kädellään sauvansa kristallia: ”Pyramidien maassa elävien ja kuolleiden turvallista matkaa seurasi Horuksen silmä Wedjat, meillä täällä Lapissa puhutaan etiäisistä ja kolmannesta silmästä. Tuon turvallisen katseen alkuvoima on vangittuna sauvani kiveen.”

Keltanuttuinen Tonttu tuijotti Ämmiä haltioituneena. Vieläkö voisi olla muita universaaleja alkuvoimia, joita Seitakiven myötä Tonttulaan oli saatu? Ämmi katsoi Tonttutyttöä lempeästi, kuin olisi lukenut tämän ajatukset: ”Kun menet seuraavan kerran Ihmisten Seidan luo, muista, että sen mahti on sama kuin obeliskien. Obeliskit edustavat voimaa ja tasapainoa, ja niiden eteen pysähtyy joka sekunti miljoonat ihmiset ympäri maailmaa. Niitä löytyy aina Venäjältä Buenos Airesiin.”

Ämmi kääntyi Touhutyttöön päin: ”Mutta mahtavimmat alkuvoiman latauspaikat meiltä vielä puuttuvat. Yhdistämällä pyramidien alkuvoiman, kahdeksan vuodenajan energiat ja Lapin taivaan voimat saamme vieraillemme levähdyspaikan, jota he kipeästi tarvitsevat.”

Touhutyttö tuijotti tomerasti Ämmiä, äänessä oli tuttua varmuutta: ”Tehemä pois”.

Ämmi nyökkäsi: ”Rakenna ne voimatoteemin, Ihmisten Seidan lähettyville”:

Niin syntyi Lappiin, Könkäälle, Tonttulan Elämyskylään yksitoista Aurora Pyramidia.  Täynnä alkuvoimaa, jota Tonttulan väen vieraat saavat ammentaa mukaansa seuraaviin elämänsä seikkailuihin.

 

Tiesitkö tämän pyramideista?

• Pyramidituuma on 2,55 senttiä

• Pyramidin pohjan ympäryksen perusmitta on 100 x päivien määrä vuodessa eli 36500 pyramiditumaa

• Kheopsin pyramidin maantieteellinen sijainti on tarkalleen 29,9792458 mikä on täsmälleen sama luku kuin valon nopeus sekunneissa (arvo on 299 792 458 m/s eli 1 079 252 848,8 km/h

• Kheopsin pyramidin kuilut on rakennettu kanaviksi, joita pitkin faaraon sielu saattoi esteettä lentää vierailulle Pohjantähteen