Varaa majoitus

Aurora Pyramidit

Boutique-hotelli Taivaanvalkeat

Country House

Tontun Tupa

Valitse Aurora pyramidi kun haluat irtautua kaikesta tavanomaisesta ja nauttia tähtitaivaasta, revontulista ja mystiikasta. Valitse Boutique-hotelli  Taivaanvalkeat kun Teitä on suurempi porukka ja haluatte yksityistä majoitusta ja hyvää palvelua, rauhallisessa ja idyllisessä miljöössä. Country House on perheiden ja ystävien suosikkipaikka ja Tontun Tuvassa saat olla omassa rauhassa, mutta lähellä Tonttulan Elämyskylän palveluita.

Boutique-hotelli Taivaanvalkeat ja Country house

– majoitus ja makuja mummolan malliin modernilla ripauksella

Haluamme, että vieraamme todella viihtyvät meillä. Jo hotellin porstuassa voit heittää stressin ja kiireen pois ja nauttia elämästä. Rauhallinen ympäristö rauhoittaa mielen. Vieressä virtaava Ounasjoki huokuu vahvaa luonnon voimaa ja lappilainen elämänrytmi tarttuu sinuun. Täällä on aikaa ja tilaa hengittää.

Päärakennuksessa on 13 tyylikästä ja persoonallista huonetta. Alakerran ryijyin somistetun käytävän varrella on 9 kahden hengen huonetta, joista yksi on rakennettu liikuntarajoitteet huomioiden. Yläkerran neljässä huoneessa on sängyt kolmelle. Molemmissa kerroksissa on oma sauna ja oleskelutila pehmeine sohvaryhmineen. Alakerran saunaosaston yhteydessä on iso terassi.

Hotellin pihassa on erillinen, viihtyisä Country house. Neljän huoneen, keittiön ja saunan rakennus nostaa Taivaanvalkeiden majoituskapasiteetin 38:aan.  Country house myös sopii pienemmän ryhmän omaksi majoitustilaksi.

Nuku hyvin meillä ja kerää mukaasi kokemuksia Lapin luonnosta ja rauhasta!

 

Tonttulan alueella sijaitsee Boutique-hotelli Taivaanvalkeat, joka on varattavissa eri kokoisten ryhmien majoituksiin ja tilaisuuksiin. Hotellissa voit yhdistää työn ja vapaa-ajan vieton. Kaikki tarvittava löytyy saman katon alta hotellihuoneista kokoustiloihin upeita saunatiloja unohtamatta.

Päärakennuksen kaksi kerrosta voidaan erottaa omiksi tiloikseen. Oma sisäänkäynti mahdollistaa tilan toimimisen täysin erillään alakerrasta. Hotellirakennuksen alakerrassa on yhdeksän yksilöllistä hotellihuonetta – voit valita huoneen esimerkiksi horoskooppimerkkisi perusteella. Alakerran saunan lauteille mahtuu kerralla kuusi saunojaa ja upea Tonttulan alueen miljöö kutsuu vilvoittelemaan terassille vuodenajasta riippumatta.

Takkahuoneen rento tunnelma houkuttelee viettämään iltaa niin työkavereiden kuin perheen kanssa. Aamiainen nautitaan upeassa maalaisromanttisessa aamiaishuoneessa tai Ravintola Tonttulassa. Suuri sali toimii kokousten ja juhlien pitopaikkana.

Lisätietoja hulluporo.fi / sales@hulluporo.fi