x

Varaa majoitus

x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Aurora Pyramidit

Nuku hyvin meillä ja kerää mukaasi kokemuksia Lapin luonnosta ja rauhasta!

Hotelli

Nuku hyvin meillä ja kerää mukaasi kokemuksia Lapin luonnosta ja rauhasta!

Country House

Nuku hyvin meillä ja kerää mukaasi kokemuksia Lapin luonnosta ja rauhasta!

Tontun Tupa

Nuku hyvin meillä ja kerää mukaasi kokemuksia Lapin luonnosta ja rauhasta!

Valitse Aurora pyramidi kun haluat irtautua kaikesta tavanomaisesta ja nauttia tähtitaivaasta, revontulista ja mystiikasta. Valitse Hotelli kun teitä on suurempi porukka ja haluatte yksityistä majoitusta ja hyvää palvelua, rauhallisessa ja idyllisessä miljöössä. Country House on perheiden ja ystävien suosikkipaikka ja Tontun Tuvassa saat olla omassa rauhassa, mutta lähellä Tonttulan Elämyskylän palveluita.

Hotelli

Tonttulan Elämyskylän hotelli on varattavissa eri kokoisten ryhmien majoituksiin ja tilaisuuksiin. Hotellissa voit yhdistää työn ja vapaa-ajan vieton. Kaikki tarvittava löytyy saman katon alta hotellihuoneista kokoustiloihin upeita saunatiloja unohtamatta.

Haluamme, että vieraamme todella viihtyvät meillä. Jo hotellin porstuassa voit heittää stressin ja kiireen pois ja nauttia elämästä. Rauhallinen ympäristö rauhoittaa mielen. Vieressä virtaava Ounasjoki huokuu vahvaa luonnon voimaa ja lappilainen elämänrytmi tarttuu sinuun. Täällä on aikaa ja tilaa hengittää.

Majoitus mummolan malliin modernilla ripauksella

Päärakennuksessa on 13 tyylikästä ja persoonallista huonetta. Alakerran ryijyin somistetun käytävän varrella on 9 kahden hengen huonetta, joista yksi on rakennettu liikuntarajoitteet huomioiden. Yläkerran neljässä huoneessa on sängyt kolmelle. Molemmissa kerroksissa on oma sauna ja oleskelutila pehmeine sohvaryhmineen.

Päärakennuksen kaksi kerrosta voidaan erottaa omiksi tiloikseen. Oma sisäänkäynti mahdollistaa tilan toimimisen täysin erillään alakerrasta. Hotellirakennuksen alakerrassa on yhdeksän yksilöllistä hotellihuonetta – voit valita huoneen esimerkiksi horoskooppimerkkisi perusteella.

Country House

Hotellin pihassa on erillinen, viihtyisä Country house. Neljän huoneen, keittiön ja saunan rakennus nostaa hotellin majoituskapasiteetin 38:aan.

Country house myös sopii pienemmän ryhmän omaksi majoitustilaksi.

Kaikki majoitukset erottuu tunnelmallaan ja kauniilla sijainnillaan Tonttulan Elämyskylässä. Täällä viihdyt varmasti!

Varaukset Hullu Poro Myyntipalvelu +358 16 6510 500 tai sales@hulluporo.fi