Varaa majoitus

Tonttupolku

Hämmästy ja ihastu Tonttupolulla

Tonttupolku

Hämmästy ja ihastu Tonttupolulla

Tonttupolku

Hämmästy ja ihastu Tonttupolulla

Elämysmetsän piiloissa tontut puuhastelevat omia juttujaan. Onnekas kulkija löytää tontun tuvan tai piilonkolon. Polku johdattaa vieraan tonttumaailman salaisimpaan paikkaan, Tonttulan Piiloon.

Polku on helppokulkuinen

Elämysmetsän piiloissa tontut puuhastelevat omia juttujaan. Onnekas kulkija löytää tontun tuvan, Hoivalan tai piilonkolon. Tarkkasilmäinen havaitsee monituista metsän elämää. Paikka huokuu luonnon vahvaa voimaa ja kävely halki elämysmetsän herättää huomaamaan sen kauniita yksityiskohtia, jotka arjen kiire saattaa kadottaa. Metsän rauha tarttuu sydämeen ja jatkat taivaltasi kevyemmällä mielellä.

 

Seikkailu odottaa

Täytä elämäsi seikkailulla ja kerää taskut täyteen tarinoita.  Tonttulan elämysmetsän polut ovat helppokulkuiset ja täynnä nähtävää ja koettavaa.

Tonttulan väki suosittelee varaamaan sinulle paikan suosituille Metsätontun retkille.

Tonttujen Hoivalat

Jotta voi kasvaa isoksi on ensin oltava ihan pikkuinen. Tiesitkö, että Tonttulan Tontuilla ei ole napaa ollenkaan ja ne kuoriutuvat Komsioista.

Joskus saattaa kuitenkin käydä niin hullun kurisesti, että täysin kypsymätön Komsio tipahtaa sattumalta maahan ja on vaarassa jäädä kuoriutumatta, sen vuoksi hyväntahtoiset pienet menninkäiset vaeltavat pitkin metsiköitä keräten koreihinsa Komsioita ja muita pieniä erityistä hoivaa vaativia tarve-esineitä ja metsän eläimiä, joita sitten Hoivalassa hoivataan.

Tonttujen talot

Tonttujen metsäpolulla näkee Tonttujen pikkuisia pyöreäkattoisia koteja, taloissa on lasista tehdyt ovet, eikä tonttuja häiritse ollenkaan uteliaiden kurkistelut.

Keltanuttuisen tontun tai Metsätontun lumoavilla retkillä kerrotaan tarinoita ja nippelitietoa tonttujen seikkailuista ja retkistä.

Karhutuoli

Karhutuoli on Seilori-Seppä tontun käsin veistämä majesteetillinen taideteos ja kunnian osoitus metsän valtiaalle, Karhulle. Jos mielesi laukkaa liian kovaa, Karhutuoliin istahtaminen lisää sisäisen rauhan tuntua ja tuo istujalleen turvallisen olon.

Karhutuoli sijaitsee Seitakivelle johtavalla polulla.