Aurora Pyramids

AURORA PYRAMIDIT – Nauti taivaankannen kauneudesta lasikaton alla

Lasikattoisessa Aurora Pyramideissa yöpyessäsi alati muuttuva taivas, luonto ja sen voimat ovat käsin kosketeltavan lähellä. Taivaallinen luonto ja taivaankansi esittäytyy pyramidien kattoikkunoista joka päivä uudella tavalla.

Aurora Pyramidit (11 kpl) sijaitsevat Tonttulan Elämyskylässä vain 10 min ajomatkan päässä Levin keskustasta.

Jokaisessa Pyramidissa (30 m2) on parivuoteellinen makuuhuone panoraamaikkunoin, pöytätaso baarijakkaroin, nojatuoli (lisävuodemahdollisuus), TV, pieni keittonurkkaus ja wc sekä kylpyhuone. Lisäksi eteinen vaatesäilytystiloineen. Varusteluun kuuluvat jääkaappi, vedenkeitin, hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut sekä unimaskit, jotka auttavat nukahtamaan yöttömässä yössä. Tilava majoitus sopii pariskunnille tai kolmen hengen ryhmille. Pyramidien sängyt ovat moottoroituja ja niissä voit säätää asentoa optimaaliseksi joko nukkumiseen tai upean näkymän katseluun lasikaton lävitse. Kesäisin voit ihastella keskiyön auringon paistetta, syksyllä näyttäytyy upeat luonnon värit ja oranssit auringon laskut, sydäntalvella on pimeä mystinen kaamos, jolloin tuhannet tähdet tuikkivat. Vaikka olemmekin napapiirin yläpuolella revontulien näkemistä emme voi taata, mutta pyramidien 360º lasikaton alla asuessasi moninkertaistat mahdollisuutesi nähdä kuuluisat taivaanvalkeat eli revontulet.

Pyramidin lasikatto on valmistettu aurinkoenergiaa hyödyntävästä sähkölämmitteisestä lasista, joka sulattaa sen päältä lumen ja jään. Lämmitetyt lasit eivät hohkaa tilaan kylmää ilmaa, vaan pitävät lämmön tasaisena. Pyramideissa on lisäksi lattialämmitys. Kesällä hyvä ilmastointi ja selektiivilasit pitävät huolen, että pyramidit eivät tule kuumaksi auringon säteilystä.

Pyramidit tuovat luonnon voimien tasapainoa ja energiaa yöpyjälle. Ne valjastavat ja kanavoivat revontulien ikiaikaisen voiman, jota voit ihailla pyramidin lasikaton alla.

Kautta historian pyramidin muoto on tuonut positiivisia vaikutuksia. Pyramidit ovat linjassa magneettisen Pohjoisen kanssa. Tämä vahvistaa energiaa ja negatiivisten ionien muodostumista, joilla on edullinen vaikutus kehoon. Pyramidit ja Aurora Borealis – revontulet – muodostavat voimaannuttavan kokemuksen ja vievät matkailijan lähemmäs tasapainoa luonnon kanssa. Pyramidit tuovat luonnon voimien tasapainoa ja energiaa yöpyjälle. Ne valjastavat ja kanavoivat revontulien ikiaikaisen voiman, jota voit ihailla pyramidin lasikaton alla. Upea kokemus luonnon voimien keskellä – saavuta tasapaino ja kerää energiaa arjen haasteisiin.

Aurora Pyramidien pihapiiristä pääset suoraan hiihtoladulle tai kelkkareitille. Tonttulan Elämyskylässä ilmaiset parkkipaikat ja sähköautojen latauspiste.

Vain pienen matkan päässä Aurora Pyramideista ovat Tonttulan muut palvelut, kuten vastaanotto, aamiainen, tilaussaunat ja muut ravintola- ja ohjelmapalvelut.

Kittilän lentokentältä matkaa Aurora Pyramideille on 21 km. Aurora Pyramidit ovat avoinna ympäri vuoden.

Lisäpalveluna ostettavissa aamiainen avotulella. Aamiainen tarjoillaan läheisellä Revontulikodalla.

Pyramidien sisällä yöpyvä herää rentoutuneena ja täynnä energiaa.

 

>> VARAA YÖ AURORA PYRAMIDISSÄ

 

Lisätietoja sales@hulluporo.fi tai Puh. 016 6510 500

#AuroraPyramids #LightUpYourAura