x

Varaa majoitus

x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Aurora Pyramidit

Nauti taivaankannen kauneudesta lasikaton alla

Aurora Pyramidit

Nauti taivaankannen kauneudesta lasikaton alla

Aurora Pyramidit

Nauti taivaankannen kauneudesta lasikaton alla

Lasikattoisessa Aurora pyramideissa yöpyessäsi alati muuttuva taivas, luonto ja sen voimat ovat käsin kosketeltavan lähellä. Taivaallinen luonto ja taivaankansi esittäytyvät pyramidien kattoikkunoista joka päivä uudella tavalla. Aurora pyramidit (11 kpl) sijaitsevat Tonttulan Elämyskylässä vain 10 min ajomatkan päässä Levin keskustasta. Kittilän lentokentältä matkaa Aurora Pyramideille on 21 km.  Pyramidien sisällä yöpyvä herää rentoutuneena ja täynnä energiaa.

Yöpyvä herää rentoutuneena ja täynnä energiaa

Pyramidit tuovat luonnon voimien tasapainoa ja energiaa yöpyjälle. Ne valjastavat ja kanavoivat revontulien ikiaikaisen voiman, jota voit ihailla pyramidin lasikaton alla.

Kautta historian pyramidin muoto on tuonut positiivisia vaikutuksia. Pyramidit ovat linjassa magneettisen Pohjoisen kanssa. Tämä vahvistaa energiaa ja negatiivisten ionien muodostumista, joilla on edullinen vaikutus kehoon. Pyramidit ja Aurora Borealis – revontulet – muodostavat voimaannuttavan kokemuksen ja vievät matkailijan lähemmäs tasapainoa luonnon kanssa. Pyramidit tuovat luonnon voimien tasapainoa ja energiaa yöpyjälle. Ne valjastavat ja kanavoivat revontulien ikiaikaisen voiman, jota voit ihailla pyramidin lasikaton alla. Upea kokemus luonnon voimien keskellä – saavuta tasapaino ja kerää energiaa arjen haasteisiin.

Ylellinen yö Pyramidissä

Jokaisessa lasikattoisessa pyramidissa on moottorisoitu ylellinen parivuode, korkea pöytä ja neljä baarijakkaraa, kaksi vuodetuolia (lisävuodemahdollisuus), Smart TV, ja tyylikäs kylpyhuone, lisäksi tilava eteinen vaatesäilytystiloineen.

Varusteluun kuuluvat jääkaappi, neljän hengen Pentikin astiasto, vedenkeitin, Cupsolo – kahvinkeitin, hiustenkuivaaja, villasukat sekä unimaskit, jotka auttavat nukahtamaan yöttömässä yössä.

Majoitus sopii 2-4 henkilölle.

Voi taivas kuinka taivaallista

Kesäisin voi ihastella keskiyön auringon paistetta, syksyllä näyttäytyvät upeat luonnon värit ja oranssit auringonlaskut, sydäntalvella on pimeä mystinen kaamos jolloin tuhannet tähdet tuikkivat. Vaikka olemmekin napapiirin yläpuolella, revontulien näkemistä emme voi taata, mutta pyramidien 360º lasikaton alla asuessa moninkertaistuu mahdollisuus nähdä kuuluisat taivaanvalkeat eli revontulet!

Pyramidien sängyt ovat moottoroituja ja niissä voit säätää asentoa optimaaliseksi joko nukkumiseen tai upean näkymän katseluun lasikaton lävitse.

Lämmin talvella, viileä kesällä

Pyramidin lasikatto on valmistettu aurinkoenergiaa hyödyntävästä sähkölämmitteisestä lasista, joka sulattaa sen päältä lumen ja jään. Lämmitetyt lasit eivät hohkaa tilaan kylmää ilmaa, vaan pitävät lämmön tasaisena.

Pyramideissa on lisäksi lattialämmitys. K

esällä hyvä ilmastointi ja selektiivilasit pitävät huolen, että pyramidit eivät tule kuumaksi auringon säteilystä.

Yöpyminen Pyramidin kultaisen huipun alla kruunaa yöpyjän kosmisissa energioissa

Pyramidissa aistii maagisen muodon parantavan voiman. Yöpyminen Pyramidin kultaisen huipun alla kruunaa yöpyjän kosmisissa energioissa.

Pyramidin huipulla on kultainen pikkupyramidi, josta on yhteys maailmankaikkeuteen.

Pyramidin lattian sisään upotetut kuparikaivot mahdollistavat muun muassa sähköallergikkojen yöpymisen pyramideissa.

Lasilämmityksen aiheuttama +ionisointi kumoutuu, kun ionisointikammion kautta tulevat hyvät -ionit syrjäyttävät +ionit. Ilmassa ylöspäin virtaavat +ionit joutuvat muodosta johtuen väistämään, jolloin syntyy ikään kuin tyhjiö, joka lattian kautta imee maasta hyviä -ioneja Pyramidin sisään.

Tästä syntyy tihentymä, joka saa aikaan pyörivän liikkeen, jonka johdosta ionit kimpoilevat seiniin ja Pyramidissa oleviin ihmisiin.

Aurora Borealis – pohjoisten taivaiden ihme

Muinaiset pohjoisen asukkaat luulivat revontulien johtuvan Valkyyrioiden kimaltelevista haarniskoista, kun he ratsastivat pohjoisen yötaivaan alla.

Nykyisin tiedetään, että kyseessä on aurinkotuulen korkeaenergiaisten hiukkasten vuorovaikutus maan yläilmakehän atomien kanssa.

Tieteellinen selitys ei kuitenkaan ole yhtä mielenkiintoinen kuin muinaiset teoriat siitä, miten taivaan ihmeelliset valot syntyvät.

Syntyivät revontulet miten tahansa, jaksavat ne ihastuttaa myös paikallista kulkijaa, ilmestyessään Levin kirkkaalle taivaalle.

Aktiviteetit samasta pihapiiristä

Aurora Pyramidien pihapiiristä pääset suoraan hiihtoladulle tai kelkkareitille. Tonttulan Elämyskylässä ilmaiset parkkipaikat ja sähköautojen latauspiste.

Vain pienen matkan päässä Aurora Pyramideista ovat Tonttulan muut palvelut, kuten vastaanotto, aamiainen, tilaussaunat ja muut ravintola- ja ohjelmapalvelut.

Kittilän lentokentältä matkaa Aurora Pyramideille on 21 km. Aurora Pyramidit ovat avoinna ympäri vuoden.

Lisäpalveluna ostettavissa aamiainen avotulella. Aamiainen tarjoillaan läheisellä Revontulikodalla.

Lisäksi asiakkaiden käytössä on veloituksetta pihapiirin tulistelukota.

 VARAA YÖ AURORA PYRAMIDISSÄ

Lisätietoja sales@hulluporo.fi tai Puh. 016 6510 500

Revontultentie 50, Köngäs, Suomi

#AuroraPyramids #LightUpYourAura