Lodge Hotel Taivaanvalkeat

Kun haluat kokea jotain muuta

Lodge Hotel Taivaanvalkeiden päärakennukseen astuessasi koet aikamatkan menneeseen. Tukevat hirsiseinät suojaavat tunnelmallista salia, jonka sydän on suuri leivinuuni. Sen lämpö ja tulen leikki rauhoittavat vieraan. Kiikkustuolit kutsuvat istumaan ja unohtamaan arjen kiireen. Katse tavoittaa monia kiinnostavia esineitä, jotka kertovat omaa tarinaansa elämästä Lapissa.

Rakennuksen historia johtaa Pallastunturin tukkilaisaikohin. Alkuperäinen rakennus on toiminut tukkilaiskämppänä, jota sittemmin on laajennettu ja täysin uudistettu. Menneen ajan henki on kuitenkin säilynyt. Lodge Hotel Taivaanvalkeat tarjoaakin hengähdysmahdollisuuden nykypäivän hektiseen elämään.

Lodge Hotel Taivaanvalkeat – kahden kerroksen väkeä

Hotellirakennus sopii tiloiltaan niin yritystapahtumiin, lomailuun kuin juhliinkin. Muuntuva sali toimii tarvittaessa kokoustilana ja upeiden illallisten pitopaikkana. Kaksikerroksinen rakennus voidaan jakaa kahteen erilliseen tilaan.

Alakerran ryijyin koristeltu käytävä johdattaa yhdeksään persoonalliseen huoneeseen. Jokainen niistä on kalustettu yksilöllisesti ja pehmeä peti houkuttelee suloisiin uniin. Valojen sammuttua saatat nähdä tähtitaivaan tuikkeen. Alakerran vieraita odottaa suuri lepotila sohvineen ja tv-nurkkauksineen. Saunaosastolla on mukava löylytellä päivän päätteeksi.

Yläkerta voidaan erottaa kokonaan omaksi tilakseen ja sinne johtaakin omat ulkorappuset. Toki kulku onnistuu sisäkauttakin, jos tilaa tarvitaan suurelle ryhmälle. Yläkerrassa on oma minikeittiö ja sauna sekä lepotila, jossa mahtuu järjestämään myös pienemmät juhlat. Neljä huonetta on varustettu kunnon lisävuoteella. Ikkunoista on näkymät Ounasjoelle tai elämysmetsään.

Lodge Hotel Taivaanvalkeat erottuu tunnelmallaan ja kauniilla sijainnillaan Tonttulan elämyskylässä. Täällä viihdyt varmasti!

Varaukset Hullu Poro Myyntipalvelu +358 16 6510 500 tai sales@hulluporo.fi