x

Varaa majoitus

x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Boutique-hotelli Taivaanvalkeat

Lapintuoksuista ylellisyyttä

Boutique-hotelli Taivaanvalkeat

Taivaanvalkeat on uudistunut pieni Boutique-hotelli vailla vertaa, joka sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä Tonttulan Elämyskylässä Ounasjoen komeissa rantamaisemissa.

Boutique-hotelli Taivaanvalkeat

Vain kahdeksan kilometrin päästä Leviltä löydät paikan jollaista ei muualla ole, ei katuvaloja, ei vaatimuksia – vain rauhaa.

Boutique-hotelli Taivaanvalkeat

Kun haluat kokea jotain erityistä

Vain kahdeksan kilometrin päästä Leviltä löydät paikan jollaista ei muualla ole, ei katuvaloja, ei vaatimuksia – vain rauhaa. Taivaanvalkeat on unohtumaton elämys. Se on erinomainen paikka ryhmille, perheille ja heille jotka haluavat kokea jotain erilaista. Ainutlaatuinen Hotelli Taivaanvalkeat sijaitsee Könkään kylässä Ounasjoen rantamaisemissa.

Hiljaisuuden äärellä

Boutique-hotelli sijaitsee vain 8 kilometrin päässä Levin keskustasta, ja sinne on helppo tulla autolla, moottorikelkalla tai vaikkapa hiihtäen.

Vaikka keskus on lähellä, saa Taivaanvalkeissa nauttia hiljaisuudesta ja Lapin luonnosta ilman meluja valosaastetta, kaikessa rauhassa.

Taivaanvalkeat tarjoaa elämykselliset puitteet niin hotellimajoittumisen niin perhejuhlillekin. Olipa porukkasi millainen tahansa, teemme vierailustasi Taivaanvalkeissa erityisen elämyksen, jota et löydä mistään muualta!

Hotellirakennus sopii tiloiltaan niin yritystapahtumiin, lomailuun kuin juhliinkin. Muuntuva sali toimii tarvittaessa kokoustilana ja upeiden illallisten pitopaikkana. Kaksikerroksinen rakennus voidaan jakaa kahteen erilliseen tilaan.

Kun haluat kokea jotain muuta

Boutique-hotelli Taivaanvalkeiden päärakennukseen astuessasi koet aikamatkan menneeseen. Tukevat hirsiseinät suojaavat tunnelmallista salia, jonka sydän on suuri leivinuuni. Sen lämpö ja tulen leikki rauhoittavat vieraan. Kiikkustuolit kutsuvat istumaan ja unohtamaan arjen kiireen. Katse tavoittaa monia kiinnostavia esineitä, jotka kertovat omaa tarinaansa elämästä Lapissa.

Rakennuksen historia johtaa Pallastunturin tukkilaisaikohin. Alkuperäinen rakennus on toiminut tukkilaiskämppänä, jota sittemmin on laajennettu ja täysin uudistettu. Menneen ajan henki on kuitenkin säilynyt. Lodge Hotel Taivaanvalkeat tarjoaakin hengähdysmahdollisuuden nykypäivän hektiseen elämään.

Rustiikin ylellistä majoitusta

Tunnelmallisia makuisia huoneita on yhteensä 13 ja jokaisessa huoneessa on oma suihku ja wc, äänieristetyt ovet sekä ilmastointi.

Persoonalliset ja viihtyisät huoneet henkivät talon kotoisaa, lämpöistä tunnelmaa. Sisustuksessa on hyödynnetty paljon esimerkiksi ryijyjä ja raanuja. Jokainen huone on erilainen ja pehmeään petiin on hyvä nukahtaa revontulten tanssiessa taivaalla tai keskiyön auringon loimussa.

Talossa on lisäsi kaksi sisäsaunaa ja kolme takkaa, isot oleskelutilat, takkahuone ja erillinen aamiaishuone.

Iso pirtti ja aamiaishuone

Alakerran tunnelmallisessa 120 m² salissa on pirtin pöytä, keinutuoleja, piano ja takka. Sali sopii vaikka kokouksien ja juhlien viettopaikaksi.

Alakerran ryijyin koristeltu käytävä johdattaa yhdeksään persoonalliseen huoneeseen, joissa jokaisessa on oma “henkensä”.  Jokainen huone on kalustettu yksilöllisesti ja pehmeä peti houkuttelee suloisiin uniin.  Yksi huoneista on varustettu liikuntarajoitteet huomioiden.

Kaikissa huoneessa on oma wc/suihku sekä hiustenkuivaaja. Television virkaa hoitaa kaunis näkymä ympäröivään luontoon. Valojen sammuttua saatat nähdä tähtitaivaan tuikkeen.

Alakerta on mahdollista erottaa omaksi kokonaisuudeksi.

 

 

Yläkerta kokonaan omaksi

Yläkerta voidaan erottaa kokonaan omaksi tilakseen ja sinne johtaakin omat ulkorappuset. Toki kulku onnistuu sisäkauttakin, jos tilaa tarvitaan suurelle ryhmälle.

Yläkerrassa on neljä huonetta, joissa parisänky ja oikea sänky lisävuoteena. Kylpyhuoneissa on suihku ja hiustenkuivaaja. Huoneista on näkymä Ounasjoelle tai elämysmetsään.

Yhteinen TV sijaitsee isossa oleskelutilassa, jossa on myös minikeittiö ja iso ruokapöytä sekä pehmeä sohvaryhmä.

Lisäksi oma pieni saunaosasto.

 

Takkahuone ja saunaosasto

Takkahuoneen rento tunnelma houkuttelee viettämään iltaa niin työkavereiden kuin perheen kanssa. Takkahuoneessa on kiva istuskella iltaa porukalla myös TV:n äärellä.

Alakerran saunaosastolla on kaksi suihkua ja kylpyamme. Saunan lauteille mahtuu kerralla kuusi saunojaa ja upea Tonttulan alueen miljöö kutsuu vilvoittelemaan terassille vuodenajasta riippumatta.

Alakerran saunaosaston yhteydessä on pieni terassi ja poreallas (tilauksesta käytettävissä).

 

Ruokailut

Pienessä maalaisromanttisessa keittiöhuoneessa voidaan nauttia yksityisruokailuja. Aamiaiset tarjoillaan usein viereisen Ravintola Tonttulan tiloissa.

Suuri sali toimii kokousten ja juhlien pitopaikkana.

Ulkona voimme tarjota tilausruokailuja jopa 300 henkilölle.

Boutique-hotelli Taivaanvalkeat erottuu tunnelmallaan ja kauniilla sijainnillaan Tonttulan elämyskylässä. Täällä viihdyt varmasti!

Varaukset Hullu Poro Myyntipalvelu +358 16 6510 500 tai sales@hulluporo.fi