x

Varaa majoitus

x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Wanha Hullu Poro Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Metsuri-iltamat Tonttulassa

Metsuri-iltamat on elämys jo ennen kuin ilta ehtii edes alkaa. Tapahtumapäivänä asiakkaille jaetaan flanellipaidat sekä kutsut, joissa kerrotaan tapahtuman paikka ja aika. Ohjelmaa ei tässä vaiheessa paljasteta vaan jätetään vielä asiakkaan mielikuvituksen varaan.

Metsurikämpän tunnelmaa

Taivaanvalkeisiin saavuttaessa asiakkaat ottavat vastaan Ritva ja Pertti, metsurikämpän isäntä ja emäntä. Ritva on kunnon vanhan ajan emäntä, aina tehokas tyylilyyli. Pertti tahtoo välillä jäädä Ritvan jalkoihin, mutta osaa myös olla kunnon perusjätkä halutessaan.

Illan aluksi asiakkaat saavat omat suomalaiset metsuri-nimet sekä flanellipaidan ja illan kielenä on perus savotta-suomi.

Iloa ja ohjelmaa koko ilta

Illan aikana Ritva ja Pertti huolehtivat, että kaikilla on mukavaa, pitävät yllä tunnelmaa ja järjestävät kilpailuja. Mukana menossa ovat myös muut savottakämpän asukkaat, Uljas, Lempi, Urho ja kumppanit.

Metsuriohjelmaan kuuluu myös puun sahausta ja naulausta. Toiminnan tiimellyksessä ei kuitenkaan sovi unohtaa sitä savottalaisten tärkeintä asiaa, eli kunnon ruokahetkeä.

Metsuri-iltaan voidaan liittää lisämaksusta esimerkiksi hanuristi soittamaan vanhoja suomalaisia suosikkeja. Jos aika antaa periksi, metsuri-ilta kannattaa aloittaa saunomalla Taivaanvalkeiden Wanhan ajan savottasaunassa ja pulahtaa Ounasjoen hyisessä avannossa.

Menu

Hernekeittoa, kotisinappia ja rieskaa
Ylikypsää possua
Poronverimakkaroita
Keitettyä häränkieltä
Paistettuja perunoita
Juures-puikula muhennosta
Porotattipyöryköitä
Suolakurkkua, puolukkaa
Punajuurisalaattia
Sienisalaattia
Kaalisalaattia
Maalaispullaa ja kardemummamaitoa

Minimi 30 henkilö ja maksimi 80 henkilöä

Hinta 120 € / henkilö

Myyntipalvelu: 016 6510 500  tai sales@hulluporo.fi