x

Varaa majoitus

x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Revontulikota

Tonttulan Revontulikota kauniilla avaralla paikalla, Levitunturin kohotessa suon reunalla. Kodalle on helppo tulla niin autolla tai moottorikelkalla kuin myös lumikengillä tai vaikkapa potkukelkoilla.

Revontulikota

Tonttulan Revontulikota kauniilla avaralla paikalla, Levitunturin kohotessa suon reunalla. Kodalle on helppo tulla niin autolla tai moottorikelkalla kuin myös lumikengillä tai vaikkapa potkukelkoilla.

Revontulikota

Revontulikota sijaitsee n. 500 m päässä Tonttulasta. Revontulikota on aukealla piakalla, josta on upeat näkymät Levitunturille.

Tonttulan Revontulikota sijaitsee 8 km Levin keskustasta kauniilla avaralla paikalla, Levitunturin kohotessa suon reunalla. Kodalle on helppo tulla niin autolla tai moottorikelkalla kuin myös lumikengillä tai vaikkapa potkukelkoilla

Kota moneen tilaisuuteen

Kaksikerroksisessa Revontulikodassa on mahdollisuus järjestää tilauksesta mm. ohjelmallisia illanviettoja, syntymäpäiviä, hääjuhlia, yritystilaisuuksia ja virkistyspäiviä.

Renvontulikodan alakerran sydän on suuri tulisija, jonka ympärillä oleviin pöytiin mahtuu jopa 40 ruokailijaa.

Lisäksi kahvittelemaan mahtuu jopa 70 henkeä. Kodan tulien loimutessa on mukava istuskella lämpimässä, kun ulkona pakkanen paukuttaa nurkissa. Nauti nokipannukahvit, paista makkaraa ja anna mielen sekä kehon levätä.

Lattialämmitteisessä kodassa on WC tilat.

Ilta kodalla päättyy ehkä taivaan tuliin

Illan pimentyessä yksi luonnon mahtavimmista näytelmistä, revontulet, ilmestyvät taivaalle. Komea taivas öisessä Lapissa ei rakennu yksin revontulista, vaan myös lukemattomat tähdet loistavat kaukaisuudesta. Taivaan loimua on hyvä havainnoida Revontulikodan toisen kerroksen ikkunoista.

Kodan yläkerta

Yläkerrassa on upea paikka rauhoittumiselle tai vaikka vihkimisille tai kastajaisille.

Yläkerrassa on suuret kattoikkunat, joista revontulien bongaaminen käy miellyttävästi sisätiloissa.

IDEA
Vietä erilainen virkistyspäivä ja pidä tilaisuutesi Taivaanvalkeiden tunnelmallisessa Revontulikodassa,  jossa on tilaa jopa 40 hengelle. Tilaisuuden oheen voi talvella liittää esimerkiksi lumikenkä-, potkukelkka- tai  moottorikelkkaretken ja kesällä mönkijä- tai melontaretken. Retken päätyttyä nautitte kodalla maukkaan lounaan.

Kysy ryhmällesi tarjous Hullu Poron myyntipalvelusta
puh. 016 6510 500 tai sales@hulluporo.fi .

Revontultentie 50, Köngäs, Suomi