Revontulikota

Taivaanvalkeiden Revontulikota

Taivaanvalkeiden Revontulikota sijaitsee 8 km Levin keskustasta kauniilla avaralla paikalla, Levitunturin kohotessa suon reunalla. Kodalle on helppo tulla niin autolla tai moottorikelkalla kuin myös lumikengillä tai vaikkapa potkukelkoilla.

Kaksikerroksisessa Revontulikodassa on mahdollisuus järjestää tilauksesta mm. ohjelmallisia illanviettoja, syntymäpäiviä, hääjuhlia, yritystilaisuuksia ja virkistyspäiviä. Lattialämmitteisessä kodassa on WC-tilat.

Kodassa on tilaa järjestää tunnelmallisia ruokailuja 10-40 henkilön ryhmille. Lisäksi kahvittelemaan mahtuu jopa 70 henkeä. Kodan tulien loimutessa on mukava istuskella lämpimässä, kun ulkona pakkanen paukuttaa nurkissa. Nauti nokipannukahvit, paista makkaraa ja anna mielen sekä kehon levätä.

Illan pimentyessä yksi luonnon mahtavimmista näytelmistä, revontulet, ilmestyvät taivaalle. Komea taivas öisessä Lapissa ei rakennu yksin revontulista, vaan myös lukemattomat tähdet loistavat kaukaisuudesta. Taivaan loimua on hyvä havainnoida Revontulikodan toisen kerroksen ikkunoista.

 

IDEA

Vietä erilainen virkistyspäivä ja pidä tilaisuutesi Taivaanvalkeiden tunnelmallisessa Revontulikodassa, jossa on tilaa jopa 40 hengelle. Tilaisuuden oheen voi talvella liittää esimerkiksi lumikenkä-, potkukelkka- tai moottorikelkkaretken ja kesällä mönkijä- tai melontaretken. Retken päätyttyä nautitte kodalla maukkaan lounaan.

 

Kysy ryhmällesi tarjous Hullu Poron myyntipalvelusta

puh. 016 6510 500 tai sales@hulluporo.fi