x

Varaa majoitus

x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Pihapelit

Pihapelit

Tonttulassa on lupa leikkiä, pelata ja seikkailla! Tonttulan pihamaa on täynnä innostavia aktiviteettejä, jotka saavat koko perheen liikkeelle.

Tonttu Shakki

Onko Shakki elämää, vai elämä shakkia? Tule ottamaan asiasta selvää Tonttulaan.

Tonttushakki on kuin shakkia, mutta pelikenttänä toimii noin 4 x 4 metriä kokoinen pelilauta, myös pelinappulat ovat myös melkein metrisiä. Tonttushakki löytyy ihan Tonttulan pääoven edestä.

Tonttushakkia pääsee pelaamaan veloituksetta Tonttulan aukioloaikoina.

Tonttulan Minigolf -puisto

Kaikkihan sen tietävät, että Tonttujen tapa kautta aikojen on ollut pelata minigolffia lapioilla ja nauriillta, mutta koska olemme joskus Tonttulassa hiukan kaavamaisia, päätimme alkaa vuokraamaan minigolffiin ihan tavallisia minigolf mailoja.

Tonttulan 9-reikäisellä minigolfradalla hiotaan lähipeli kuntoon ja selvitetään kuka hallitsee puttauksen parhaiten ja kenellä on sitkein kisakunto. Tonttulan kauniin ja vehreän minigolf puiston varrelta löytyy myös tulistelupaikka, pihakeinuja ja leikkipuisto tasapainopölkkyineen ja aarrelaivoineen lapsille ja lapsenmielisille.

Minigolf mailat ja pallot vuokrataan Tonttulasta. Veni, vidi, vigi vaan ja tervetuloa golffaamaan!

Tonttujen Frisbee golf

Tonttujen täysmittainen frisbeegolf -rata kokee kesän ja syksyn 2020 aikana uudistuksen, mutta olemme jättäneet pihamaalle muutamia Frisbeegolf koreja, jotta pääset testaamaan, olisiko tämä hauska laji juuri sinulle.

Frisbee golf -kiekon saa 5 € panttia vastaan lainaan Tonttulan kahviosta.

Hauskoja golf hetkiä, tärkeimmät vedot golffissa kuten elämässäkin ovat ensimmäinen ja seuraava.