x

Varaa majoitus

x

Tee pöytävaraus

Voitte tehdä ennakkoon pöytävarauksen oheisesta varauskalenterista max 8:lle henkilölle. Mikäli teitä on enemmän kuin 8 tai useampaa ryhmää, niin ottakaan yhtyettä myyntipalveluumme sales@elvesvillage.fi

Varaus kirjataan varaajan nimellä. Mikäli haluatte varauksen yrityksen/yhdistyksen nimelle, lisätkää tieto ”Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja” kohtaan.

Huom! Kalenterin kautta tehty varaus on aina vahvistettu ja voimassa tietojen syötön jälkeen, vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisikaan. Osa vahvistusviesteistä voi jäädä roskapostiin.

Ravintola Tonttula

x

Varaa ohjelma

Loading...

Tonttulan jäätelötehdas

Tonttujen oman jäätelötehtaan löydät Santa´s Visitor Centeristä.

Tonttujen oma gelatotehdas

Joulupukin Tontut ovat avanneet oman gelatotehtaansa Tonttulan Elämyskylän uuteen Santa´s Visitor Centeriin!

Nyt sinäkin voit päästä maistamaan tätä taianomaista herkkua!

Vaikka ulkona paukkuu pakkanen, Tonttulassa nautitaan silkkisen pehmeää, paikallisesti valmistettua gelatoa ympäri vuoden.

Kaikki gelatomme valmistetaan huolella, paikallisista raaka-aineista. Esimerkiksi italialaistyylinen metsämarja-gelato saa täyteläisen makunsa Levillä poimituista mustikoista.

 

Tulevaisuuden maut odottavat!

Tonttulan jäätelötehtaassa kehitetään jatkuvasti uusia, jännittäviä makuja. Pihapiirin yrtit voivat tuoda gelatoon uusia vivahteita, ja tontut suunnittelevat jopa erikoisia makuelämyksiä, kuten herkkutatti- tai savuporogelatoa!

Gelato ei ole pelkkä jälkiruoka – sitä voi tarjota myös blinien, yrttiöljyn tai esijälkiruokana osana maistelumenua.

 

Tule Tonttulaan ja koe jäätelö, jollaista et ole ennen maistanut!

 

Mitä gelato on?

Gelato on italialaista jäätelöä, joka erottuu perinteisestä jäätelöstä seuraavilla tavoilla:

  • Vähemmän rasvaa – gelato valmistetaan pääosin maidosta, mikä tekee siitä kevyemmän mutta silti täyteläisen.
  • Silkkinen rakenne – gelato vatkataan hitaammin, jolloin siitä tulee pehmeämpää ja intensiivisemmän makuista.
  • Täydellinen tarjoilulämpötila – gelato nautitaan hieman pehmeämpänä, mikä tuo maut paremmin esiin.
  • Vähemmän sokeria ja lisäaineita – aidot raaka-aineet takaavat puhtaan ja luonnollisen makuelämyksen.