x

Varaa majoitus

x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Rumpukurssi 4.10. – 6.10.2024

Tonttulan Elämyskylässä perjantai 4.10. – sunnuntai 6.10.2024

Tervetuloa tutustumaan muinaisen shamanistisen perinteen saloihin ja oppimaan shamaanirummun valmistus ja käyttöä.

Kurssi sisältö

Kouluttajana:                 Lilja Takalo

Ajankohta:  pe-su 4.-6.10.2024

Hinta: 330 €
(sis. kaikki seminaarin oheisohjelmat sekä tarvikkeet rummun valmistamiseen, kurssilaisilla vapaa pääsy myös torstain rumpurentoutukseen)

Tämä kurssi vie sinut matkalle sisäisen rauhan ja voiman lähteille, tarjoten ainutlaatuisen mahdollisuuden syventyä rytmin ja äänen parantaviin vaikutuksiin.

Tutustumme shamaanirummun alkuperään, sen merkitykseen ja käytön tarkoituksiin. Kurssilla tulet rakentamaan oman rummun perinteisin menetelmin ja materiaalein. Rummun kehikko puusta ja rumpukalvo poron nahasta, joka värjätään luonnosta saatavilla kasviväreillä. Jokainen osallistuja valmistaa oman rumpunsa ja ne vihitään käyttöön kurssin loppupuolella pidettävässä seremoniassa. Opit erilaisia rummutus- ja soittotekniikoita sekä niiden käyttöä rituaaleissa, hoidoissa ja meditaatiossa. Kurssilla käydään läpi myös äänen ja rytmin vaikutuksia mieleen ja kehoon.

Teemme kurssin aikana voimaannuttavia rumpumatkoja, joissa rumpu toimii oppaana sisäisiin ja henkisiin maailmoihin. Tämä auttaa sinua löytämään vastauksia ja voimaaelämän eri tilanteisiin. Käymme myös hakemassa jokaiselle oman voimaeläimen sunnuntain kurssipäivän aikana.

Tutustu Liljaan: https://www.youtube.com/watch?v=lr2ogwUt46U

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Ilmoittaudu kurssille tai kysy lisää puh. 040 840 9071 /anu.lihavainen@hulluporo.fi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan matkalle shamaanirummun rytmeihin ja parantavaan voimaan sekä luomaan itse oma voimarumpusi!