Voimaa luonnosta ja saunasta

Vietä rauhoittava päivä pienessä lappilaisessa kylässä. Tunne metsän hyvä henki. Anna revontulten tarinan johdattaa sinut rentoutumiseen ja ammenna itseesi suomalaisen saunan hyvää energiaa.

 

Päivä alkaa klo 10:00 Tontun ohjaamalla metsäkävelyllä

Hauska pikkutonttu tietää kaiken metsän voimasta ja vahvuudesta. Hän auttaa huomaamaan luonnon ihmeitä ja kertoo tarinoita Lapin eläimistä. Hengitä maailman puhtainta ilmaa ja tunne luonnossa oleilun rentouttava vaikutus. Jo 20 min oleilu metsässä alentaa verenpainetta ja vaikuttaa positiivisesti mielentilaan. Tällä retkellä näet vapaana virtaavan Ounasjoen, rantakoivut, korkeat männyt ja naavan peittämät kuuset. Pitkospuilla kulkiessa koet suon tuoksun ja näet sen ainutlaatuisia kasveja.

 

Revontulirentoutus

Metsäkävelyn jälkeen on hyvä rentoutua kauniissa Revontuli -huoneessa. Kuulet tarinan Revontulten synnystä ja koet ihanan rentouttavan hetken.

 

Keittolounas klo 12:00

Lounas tarjoillaan Tonttulan ravintolassa.

 

Omaa aikaa 13:00–15:00

Pihapiirissä on paljon aktiviteetteja. Voit myös lainata polkupyörän tai kävelysauvat ja lenkkeillä ympäri Könkään kylää. Mahdollisuus varata Lappilaisia hoitoja, kuten paikallisilla kivillä ja yrttiöljyillä tehtäviä hierontoja tai ihoa ravitsevia turvehoitoja. Ohjatut liikunnat 15 € / henkilö, hoidot alkaen 45 € / henkilö. Ravintola Tonttula on avoinna 12.00-16.00.

 

Yrttikoulu 15.15

Tutustu Lapin voimayrtteihin. Yrtit kerätään Tonttulan omasta yrttitarhasta ja niistä valmistetaan teetä, mausteita ja hoitoaineita. Valmista oma yrttipussukka kotiinviemisiksi.

 

Perinteinen sauna ja saunaemäntä klo 16.30

Rentoudu kunnon puusaunan lempeässä lämmössä. Saunaemäntä varmistaa miellyttävän saunaelämyksen. Koivuvasta parantaa aineenvaihduntaa ja rentouttaa lihaksia. Selänpesu pellavakintaalla poistaa kuonat ja kaunat.  Ulkoporealtaassa on ihana rentoutua saunomisen lomassa, toki uskaliaimmat pulahtavat Ounasjokeen uimaan. Luonnon voimajuoma, pakuritee, tarjoillaan saunan jälkeen viihtyisässä rantariihessä.

 

Päivä päättyy n. klo 19. Hoitoja on mahdollista varata myös saunan yhteyteen tai jälkeen.

 

Ryhmäkoko: 6-20 henkilöä

Ohjelma varattavissa: kesäkuu-syyskuu

 

Hinta:

6-10 henk. 167 €/hlö
11–20 henk. 123 €/hlö
Hinta sisältää Metsäkävelyn, Revontulirentoutuksen, keittolounaan, Yrttikoulun, saunaohjelman ja pyyhevuokran.
Hoidot ja välinevuokrat lisämaksusta.

 

Varaukset: sales@hulluporo.fi tai +358 16 6510500