Metsuri-iltamat

Tervetuloa Tonttulan Elämyskylän metsuri-iltamiin!

Metsuri-iltamat on elämys jo ennen kuin ilta ehtii edes alkaa. Tapahtumapäivänä asiakkaille jaetaan flanellipaidat sekä kutsut, joissa kerrotaan tapahtuman paikka ja aika. Ohjelmaa ei tässä vaiheessa paljasteta vaan jätetään vielä asiakkaan mielikuvituksen varaan.

Taivaanvalkeisiin saavuttaessa asiakkaat ottavat vastaan Ritva ja Pertti, metsurikämpän isäntä ja emäntä. Ritva on kunnon vanhan ajan emäntä, aina tehokas tyylilyyli. Pertti tahtoo välillä jäädä Ritvan jalkoihin, mutta osaa myös olla kunnon perusjätkä halutessaan.  Illan aluksi asiakkaat saavat omat suomalaiset metsuri-nimet ja illan kielenä on perus savotta-suomi. (ulkomaalaisille asiakkaille jaetaan avuksi sanakirjalappuset).

Illan aikana Ritva ja Pertti huolehtivat, että kaikilla on mukavaa, pitävät yllä tunnelmaa ja järjestävät kilpailuja. Mukana menossa ovat myös muut savottakämpän asukkaat, Uljas, Lempi, Urho ja kumppanit.

Metsuriohjelmaan kuuluu myös puun sahausta ja naulausta. Toiminnan tiimellyksessä ei kuitenkaan sovi unohtaa sitä savottalaisten tärkeintä asiaa, eli kunnon ruokahetkeä.

Metsuri-iltaan voidaan liittää lisämaksusta esimerkiksi hanuristi soittamaan vanhoja suomalaisia suosikkeja. Jos aika antaa periksi, metsuri-ilta kannattaa aloittaa saunomalla Taivaanvalkeiden Wanhan ajan savottasaunassa ja pulahtaa Ounasjoen hyisessä avannossa.

 

Menu 2018 – 2019

Hernekeittoa, kotisinappia ja rieskaa
Ylikypsää possua
Poronverimakkaroita
Keitettyä häränkieltä
Paistettuja perunoita
Juures-puikula muhennosta
Porotattipyöryköitä
Suolakurkkua, puolukkaa
Punajuurisalaattia
Sienisalaattia
Kaalisalaattia
Maalaispullaa ja kardemummamaitoa

 

Min 30 – max 80 henkilöä

120 € / henkilö

 

Myyntipalvelu: 016 6510 500
sales@hulluporo.fi