Varaa majoitus

Taivaallinen yöelämys Aurora Pyramidissä

Tarjous 199 € / kesäyö

Vietä taivaallinen yö Tonttulan Elämyskylän Aurora Pyramidissä.

Lasikattoisessa Aurora pyramideissa yöpyessäsi alati muuttuva taivas, luonto ja sen voimat ovat käsin kosketeltavan lähellä. Taivaallinen luonto ja taivaankansi esittäytyvät pyramidien kattoikkunoista joka päivä uudella tavalla.Aurora pyramidit (11 kpl) sijaitsevat Tonttulan Elämyskylässä vain 10 min ajomatkan päässä Levin keskustasta. Kittilän lentokentältä matkaa Aurora Pyramideille on 21 km.  Pyramidien sisällä yöpyvä herää rentoutuneena ja täynnä energiaa.

Tarjous

Taivaallinen yö 2-hengen Aurora Pyramidissä

199 € / yö (1.6. – 31.10.2021)
295 € / yö (1.11-30.11.2021)

Varaukset 31.8.2021 mennessä.

Hinta sisältää
* aamiaisen
* sisäänpääsyn Tonttulan Piiloon
* Wi-fi yhteyden

*Aurora Pyramidissä on lisävuodemahdollisuus 2-hengelle

Aurora Pyramid sijaitsee Köngään Kylässä, 8 km Leviltä

Varaukset online tai sales@hulluporo.fi tai puh. 016 6510 100

Aurora Borealis – pohjoisten taivaiden ihme

Muinaiset pohjoisen asukkaat luulivat revontulien johtuvan Valkyyrioiden kimaltelevista haarniskoista, kun he ratsastivat pohjoisen yötaivaan alla. Nykyisin tiedetään,

että kyseessä on aurinkotuulen korkeaenergiaisten hiukkasten vuorovaikutus maan yläilmakehän atomien kanssa. Tieteellinen selitys ei kuitenkaan ole yhtä mielenkiintoinen kuin muinaiset teoriat siitä, miten taivaan ihmeelliset valot syntyvät. Syntyivät revontulet miten tahansa, jaksavat ne ihastuttaa myös paikallista kulkijaa, ilmestyessään Levin kirkkaalle taivaalle.

Palosaarentie 50, Kittilä, Suomi