Kokous ja juhlat

Juhlat, kokoukset, virkistyspäivät Tonttulan malliin

Taivaanvalkeat sopii kaikenlaisten juhlien pitopaikaksi. Sisätiloissa voidaan viettää ikimuistoisia hetkiä ympäri vuoden ja kesäaikaan pihapiiri tarjoaa lisätilaa isollekin porukalle Lapin auringon alla.

Tunnelmallisen pirttisalin sydän on suuri leivinuuni. Sali soveltuu erinomaisesti kokous- ja juhlakäyttöön. Pitkän pöydän ääressä syntyy suuria päätöksiä ja oleskelutilat inspiroivat workshopeja. Kokouksen oheisohjelmalle ympäristö tarjoaa valtavasti vaihtoehtoja.

Juhlia varten sali voidaan koristella halutun teeman mukaisesti. Varsinkin häiden viettoon Taivaanvalkeat on onnen omiaan. Vihkiminen voidaan suorittaa pihan pienessä kappelissa, Revontulikodassa tai salissa. Häävieraat majoittuvat mukavasti hotellihuoneissa ja hääpari viettää yhteisen yönsä viehättävässä rantariihessä takkatulen loimussa. Myös syntymäpäivät ja sukujuhlat on ilo viettää Taivaanvalkeissa.

Taivaanvalkeat toimii myös retriittikeskuksena. Ota yhteyttä myyntipalveluumme, jos etsit täydellistä retriittipaikkaa. Retriittiin voidaan yhdistää mm. joogaa, ruuanlaittoa, vaellusta, rentoutusta, workshopeja.