Varaa majoitus

Tonttulan hyvinvointipalvelut

Rantariihen kauneusillassa koet lappilaiset hyvää tekevät voimat. Illassa kaunistaudutaan sisäisesti ja ulkoisesti kosmetologin opastuksella.

Tonttulan hyvinvointipalvelut

Rantariihen kauneusillassa koet lappilaiset hyvää tekevät voimat. Illassa kaunistaudutaan sisäisesti ja ulkoisesti kosmetologin opastuksella.

Tonttula hemmottelee

Lappilaisissa hoidoissa käytetään Tonttulan yrttitarhan yrttejä. Koe Lapin taika ja rentoudu.

Tonttulan Elämyskylä hemmottelee ja hoitaa. Hyvinvointipalvelut toteuttaa Hullu Poron Relax Center

Rantariihen kauneusilta

Rantariihen kauneusillassa koet lappilaiset hyvää tekevät voimat. Illassa kaunistaudutaan sisäisesti ja ulkoisesti kosmetologin opastuksella.

Alkuun nautitaan yhdessä lämmintä juomaa ja kuunnellaan Riihen rauhassa kun kosmetologi kertoo kehon sisäisestä hoidosta luonnontuotteilla. Jutellaan entisaikaisista kauneusperinteistä ja keskitytään olemaan tässä hetkessä, Tonttulan Riihen rauhallisessa ilmapiirissä.

Seuraavaksi tehdään ihoa hoitavaa turvehoito kosmetologin opastuksella. Hoidon voi tehdä joko kasvoille tai jaloille. Turve on tutkitusti tehokasta iho-ongelmissa ja hormonaalisen toiminnan tasapainottamisessa. Kasvoilla turvehoito elvyttää, puhdistaa ja rauhoittaa ihoa. Jaloilla puolestaan turve hoitaa nivelvaivoja ja kipuja. Hoidossa käytössä 100% suomalaiset luonnonkosmetiikkatuotteet Frantsilan ja Ekopharman tuotesarjoista.

Turvehoidon jälkeen tehdään vielä ohjattu päähieronta ja rentoutus, jonka jälkeen saatte jatkaa iltaanne oman suunnitelmanne mukaan.

Saatte mukaanne myös pienen infovihkosen parhaista marjoista ja yrteistä, vihkonen sisältää myös muutaman reseptin myöhempää käyttöä varten.

Rantariihen kauneusilta – hinnat

Hinta 80 € / hlö

Minimi neljä henkilöä ja maksimi 12 henkilöä
Ohjauksen kesto 75 min

Lisämaksusta:
– Tarjoilut
– Rantasauna

Lisätiedot ja varaukset: Hullu Poron myyntipalvelu puh 016 6510 500 tai sales@hulluporo.fi

Lappilaista yrttiöljyhierontaa ryhmälle

Toteutamme lappilaisen yrttiöljyhieronnan ryhmälle esimerkiksi saunomisen lomassa 48 € / hlö

  • 30 min hoito/hlö
  • sis. alkukuorinta pellavakintailla, hieronta siankärsämö-kataja-mesiangervoöljyllä, rentoutus samaanirummulla
  • max 2 henkilöä kerrallaan hieronnoissa, muut saunovat sillä aikaa
  • hoidot voidaan tehdä Rantariihessä, Taivaanvalkeissa tai Country Housessa riippuen ryhmän muusta ohjelmasta
  • ryhmän minimikoko 6 hlö

Varaukset Hullu Poro myyntipalvelu p. 016 6510 500 tai sales@hulluporo.fi

 

Lappilaiset erikoishoidot

Relax Centerin henkilökunta toteuttaa alla olevia hoitoja Tonttulassa. Minimi 4 hoitoa.

Lappilaisissa hoidoissa käytämme paikallisia yrttiöljyjä ja hoitotuotteita, jotka ammentavat voimansa Lapin vahvasta luonnosta. Nauti olostasi hoitajiemme osaavissa käsissä.

Lappilainen yrttiöljyhieronta 60 min 82 €
Kokonaisvaltaisesti rentouttava hieronta tehdään lämmitetyllä lappilaisella katajaa, mesiangervoa ja siankärsämöä sisältävällä öljyllä. Halutessasi tehdään aluksi ihon kuivaharjaus uudistamaan ihoa ja tehostamaan öljyn imeytymistä. Hieronta ja öljy lievittävät lihas- ja nivelkipua. Täyttä nautintoa!

Kuumakivihieronta 60 min 82 €  
Lämpimällä öljyllä ja kuumilla kivillä tehdään koko vartalon rentoutushoito. Kuumat luonnonkivet rentouttavat ja luovuttavat tasaisesti lämpöä keholle. Lopuksi niska ja pää käsitellään lappilaisilla lumikvartseilla, jaspiksilla ja ametisteilla. 

Turvekasvohoito 45 min 55 €
Lapin hoitoturpeella tehtävä kasvohoito puhdistaa ja ravitsee ihoa. Luonnollisen rakenteensa ansiosta se jättää ihon unelmapehmeäksi. Alkupuhdistus ja kosteuttava voide täydentävät hoidon. Puhdistaa ja kirkastaa kasvot hellävaraisesti ärsyttämättä ihoa – sopii ennen juhlaa.

Lapin Lumo 1h 45 min 133 €
Lappilaisuutta ja yrttien voimaa. Nautinnollinen hoitokokonaisuus ammentaa tehonsa Lapin kasveista ja vanhoista perinteistä. Shamaanirummuilla tehtävä alkurentoutus vie sinut hyvän olon alkulähteille. Koko kehon hieronta tehdään lämpimällä Lapin voimayrttejä sisältävällä yrttiöljyllä. Energisoiva hunaja-kasvohoito. Lopuksi tarjoilemme lämpimän Energia –terveysjuoman.

Laatuaika Levillä 1 h 30 min 123 €
Lappilaiset hyvää tekevät elementit. Energia- tervetulomalja. Kuuma- kivihieronta laavakivillä ja Lapin kivillä mm. lumikvartseilla, joissa on ikiaikojen voima ja energia. Kasvot hoidetaan kevyesti kuorivalla ja runsaasti ravinteita sisältävällä lappilaisella hoitoturpeella ja hunajalla.


Varaukset viimeistään kaksi arkipäivää ennen sales@hulluporo.fi / 016-6510500.
Minimi 4 hoitoa toteutetaan Tonttulassa.

Yksittäiset hoidot tehdään Relax Centerissä Levin keskustassa.